Agenda

Concreet inzicht in jouw leiderschapskwaliteiten krijg je bij ons ook interactief via masterclasses en spiegelgroepen. Liever noemen we deze meestergezelschappen. In een masterclass kijk je jouw leiderschap letterlijk en figuurlijk in de ogen via spiegeling met de ander. We formeren en faciliteren open groepen van maximaal tien mensen. Je scherpt de geest en doet inspiratie op om verdere invulling te geven aan jouw groei in je eigen vorm van leiderschap. En je draagt met behulp van jouw ervaringen gericht bij aan de groei van een ander. Zo werken we samen aan ieders meesterschap.

Agenda

 • Functievrij werken in jouw organisatie: zo doen jullie dat!
  Functievrij werken in jouw organisatie: zo doen jullie dat!
  Online masterclass
  08 nov. 20:00 – 21:00
  Online masterclass
  Je wéét dat wendbaar organiseren vraagt om anders omgaan met de kwaliteiten van ‘jouw’ mensen, en tegelijkertijd lopen jullie tegen de ‘macht’ van CAO, functie- en salarishuizen aan. Het helemaal loslaten van de sturing willen jullie trouwens ook niet. Maar hoe organiseer je dan wel?
 • Moeiteloos beïnvloeden, ontdek hoe!
  Moeiteloos beïnvloeden, ontdek hoe!
  Online Masterclass
  25 nov. 20:00 – 21:00
  Online Masterclass
  Heb je regelmatig aan het einde van de werkdag het gevoel dat je jezelf over-stretcht hebt en dat je ‘op’ bent? Dat het politieke spel je veel energie kost? Dat je maar blijft praten met je team? Dit kunnen signalen zijn dat je in de verbinding met anderen niet vanuit je natuurlijke kracht werkt!

Persoonlijke (open) inschrijving

masterclasses