aanbod in meesterschap

Meesterschap in leiderschap begint met het (leren) kennen van je natuurlijke talenten en weten hoe je hierin kunt groeien. Wij bieden leiderschapscoaching in vele vormen en begeleiden jou, je team of organisatie bij het leren kennen van jouw/jullie natuurlijke talenten. We selecteren en richten teams in, bieden ruimte om te experimenteren met passend gedrag, én spiegelen op tegennatuurlijk gedrag dat ineffectief is. Reflectief en interactief.

Leiderschapsscans • Jouw Leiderschap Meester • Meesterschap in Leiderschap

persoonlijke inschrijving & incompany

leiderschapsscans

Voor een groot deel van de diensten die we bieden starten we met het in kaart brengen van jouw leiderschapskompas. Een van de elementen van dit kompas is een assessment in de vorm van een leiderschapsscan. Dat klinkt zwaar, en dat is het niet. Vijftien online minuten, waarin zowel je gevoel als je hoofd wordt bevraagd. Wetenschappelijk onderbouwd en gevalideerd. Dit assessment brengt jouw leiderschapstalenten, onbenut potentieel en valkuilen aan het licht. Deze scan vullen we aan met de andere kompaselementen.

Wil je concreet weten hoe wij jouw leiderschapstalenten, onbenut potentieel en valkuilen inzichtelijk maken? Klik dan hier om onze flyer aan te vragen.

 
Leiderschapscoaching • Jouw Leiderschap Meester • Meesterschap in Leiderschap

persoonlijke inschrijving & incompany

Persoonlijke leiderschapscoaching

Je kent je leiderschapsstijl en dan… ? Hoe ontwikkel je jouw leiderskwaliteiten tot dagelijks meesterschap? Waar moet je op je handen zitten om te voorkomen dat je in die valkuil blijft stappen van niet delegeren, koppig op je doel afgaan, met strijd je zin krijgen of stiekem op mensen neerkijken? Welke drempels werp je op om te solliciteren op een leidinggevende functie? Om hardop te zeggen dat je een leider bent? Individuele coaching met impact, voor mannen én vrouwen die zichzelf willen verdiepen.

Wil je weten hoe wij je kunnen helpen je eigen

leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen? Vraag hier om meer informatie over onze aanpak.

 
abed-ismail-AVZmhL0ClIQ-unsplash.jpg

incompany

Selectie & teamcasting

Jullie missie is duidelijk. Schouders eronder, aan de slag: de opdrachtgever is gespitst en het afbreukrisico is groot. Maar … zijn jullie bewezen resultaten een goede voorspeller van de gewenste toekomst? Hebben jullie stilgestaan bij de optimale teamopstelling? Weten jullie hoe elke speler in de wedstrijd zit? De juiste mens op de juiste (project)plek: het is ongelooflijk essentieel voor het vloeiend bereiken van het gewenste resultaat. Samen zetten we jullie teamopstelling concreet op papier. Ook voor tijdelijke teams geen overbodige luxe om van proberen realiseren te maken.

Ga je een nieuw team samenstellen of een vacature opvullen? Vraag hier onze flyer aan over hetgeen wij concreet voor jou kunnen betekenen bij het samenstellen van jouw team en bij het proces van invullen van vacatures. 

 
Leiderschapsteams • Jouw Leiderschap Meester • Meesterschap in Leiderschap

incompany

coaching van leiderschapsteams

Een echt team heeft veel stemmen en één hart. Willen jullie als team ontdekken waar ieders hart op het gebied van leiderschap ligt? Inzicht krijgen in de juiste persoon op de passende (leiders)plek? Elkaar vanuit natuurlijke kracht versterken, én ook weten op welke plek je vooral niet past? Ontdekken hoe jullie jullie opdracht gerealiseerd krijgen en hoe bij zwaar(der) weer samen te handelen? De antwoorden op deze vragen zijn heel concreet te geven. We vertellen je graag hoe we dat doen.

Wil je weten hoe je in jouw bestaande team de juiste chemie krijgt? Vraag hier onze flyer over het teamkompas aan.

 
Zelforganiserende teams • Jouw Leiderschap Meester • Meesterschap in Leiderschap

incompany

inrichting en coaching van

zelforganisatie

Zelforganisatie vraagt gedeeld leiderschap vanuit de formele en informele rollen die een team kent. Samen maken we de verschillende rollen inzichtelijk en verbinden de kwaliteiten van elk teamlid hieraan. Deze rolduidelijkheid 

geeft naast taakduidelijkheid ook psychologische veiligheid, en verstevigt daarmee zowel de individuele kracht als de kracht van het team. Gedeeld leiderschap heeft bestaansrecht indien de context van organisatiesystemen en -processen hierop is toegesneden. 

Wil je weten hoe rollen bijdragen aan gedeeld leiderschap? Klik dan hier om onze flyer met stappenplan aan te vragen.

 
Organisatieopstellingen • Jouw Leiderschap Meester • Meesterschap in Leiderschap

Incompany

organisatieopstellingen

Een organisatie wordt vaak bekeken vanuit systemen, structuren en beleid. Tegelijkertijd wordt elke organisatie ‘geleid’ door onderstroomfenomenen als impactvolle gebeurtenissen, weerstand tegen verandering of anciënniteitskwesties. Dat wat -ogenschijnlijk- verdwenen, niet zichtbaar of onuitgesproken is. Een organisatieopstelling is een verrassende en bijna woordeloze methodiek om onderstroomdynamieken in beeld te krijgen. Voor een andere kijk op leiderschapscontinuïteit, teamfricties, fusies, opvolgingsvraagstukken of stroeve samenwerkingen.

Wil je de onderstroom in jouw organisatie bespreekbaar maken? Vraag hier onze flyer over organisatieopstellingen aan.

 
Meestergezelschappen • Jouw Leiderschap Meester • Meesterschap in Leiderschap

persoonlijke inschrijving

masterclasses

Concreet inzicht in jouw leiderschapskwaliteiten krijg je bij ons ook interactief via masterclasses en spiegelgroepen. Liever noemen we het meestergezelschappen. In een masterclass kijk je jezelf letterlijk en figuurlijk in de ogen door te spiegelen met anderen. We formeren en faciliteren groepen van maximaal tien personen. Je doet kennis en inspiratie op om verdere invulling te geven aan jouw eigen vorm van leiderschap. Je draagt met behulp van jouw ervaring gericht bij aan het leiderschap van een ander. Zo werken we samen aan ieders meesterschap.

Wil je in de spiegel met anderen jezelf ontmoeten? Ga hier naar de agenda voor alle masterclasses. 

 
Leiderschapsreizen • Jouw Leiderschap Meester • Meesterschap in Leiderschap

persoonlijke inschrijving

leiderschapsreizen (POST corona)

Jouw leidersplek ontdekken in de natuur, dat ga je tijdens een leiderschapsreis ervaren. Voelen, denken, weten en waarnemen. Weg van de dagelijkse werkwereld, in de vier elementen die IJsland rijk is: water, lucht, vuur en aarde. Een groep van maximaal 10 deelnemers. Groepsprogramma, individuele coaching en me-time. Inspanning en ontspanning. Fijne slaapplekken en prima eten. Geen gehannes met gaspitjes en gesjouw met rugzakken. Comfort móet wat ons betreft. Zonder ontberingen bieden we je een inspirerende proeftuin van jouw natuur!

Wil je in de spiegel met andere leiders jezelf diepgaand ontmoeten? Vraag hier meer informatie aan over onze leiderschapsreizen.